Haberler

Aslı Yeni Girişimcilerini Bekliyor

04
Eki 2023

Türkiye’de 41 şubesinde 300’den fazla ürün çeşidini ziyaretçileriyle buluşturan Aslı, yenilenen konsepti ve zenginleşen menüsüyle şube sayısını artırmayı hedefliyor. Girişimcilere uygun franchise koşulları sunan marka yeni bayilerine, mekanın konumlandırılması, dekorun uygulanması, mutfaktan komi hizmetlerine çalışan eğitimleri gibi işletme yönetimi konularında tek merkezden A’dan Z’ye danışmanlık hizmeti ve pazarlama desteği sunuyor.

 

Türkiye’nin 20 yıldır en sevilen zincir kafe-restoranları arasında yer alan Aslı, yenilenen konsepti ile Türk ve dünya mutfağından lezzetleri misafirleriyle buluştururken şube sayısını artırmaya devam ediyor. Börek çeşitleri başta olmak üzere kahvaltılık seçenekler, tatlılar, mantı, zeytinyağlı sarma ve yemek menüsüyle farklı beğenilere cevap veren Aslı, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere de yepyeni fırsatlar sunuyor.

 

Kazançlı iş ortaklığı için davet

 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Aslı Genel Müdürü Salih Usta, 2021 yılında Türkiye’nin önde gelen şirket topluluklarından Eksim Holding ailesine katılan Aslı’nın güçlü ve kurumsal yapısı, profesyonel kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektördeki yerini her geçen dün daha da güçlendirdiğinin altını çizerek, “Perakende gıda mağazacılığında yaklaşık 20 yıldır önemli bir yere sahip markamızın kültürünü ve tecrübesini, yeni girişimcilere aktarmak konusunda heyecan duyuyoruz. Yenilenen mağaza  ve mutfak konseptimiz ile misafirlerimize daha keyfili bir deneyim sunarken güçlü, profesyonel ve güvenilir bir marka ile yola çıkmak isteyen yeni iş ortakları arıyoruz. Kapsamlı bir destek sağladığımız franchise modelimizde; doğru mekan seçimi, dekorun uygulanması, çalışanların işe alım süreçleri ve eğitimi, ekipman ve ürünlerin güncellenmesi ve geliştirilmesi, hizmet standartlarının sağlanması gibi işletme yönetimi konularında tek merkezden A’dan Z’ye danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca şubelere düzenli olarak pazarlama ve tanıtım desteği veriyoruz. Gıda alanında Türkiye’nin ilk zincir mağazalarından Aslı ile riskleri azaltılmış bir franchise modeli ve kazançlı bir iş ortaklığı fırsatına sahip olmak isteyen girişimcileri Aslı çatısı altına davet ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

 

Modern tesis, rahat atmosfer, zengin menü

 

İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde 15 bin metrekarelik modern fabrikasında üretim yapan Aslı, alan ve kapasite bakımından Türkiye’nin sayılı unlu mamul tesislerinden birine sahip. Ev konforundaki rahat atmosferi ve konuksever yaklaşımı ile günün her saatine uygun eklektik bir menü oluşturan Aslı, başta su böreği olmak üzere bol çeşitli kahvaltıları, hem göze hem damağa hitap eden geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfağından lezzetli yemekleri, eşsiz sütlü ve şerbetli tatlıları, taze pasta, kahve ve soğuk içecek çeşitleri ile her yaştan misafirlerine keyifli bir deneyim sunuyor.

Diğer Haberler